Cautare

61426 de rezultate pentru "accident rutier din zalau" (4.23 secunde)
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. ... Razvan Ciobanu, aflat la volanul unui Range Rover, a pierdut controlul masinii, din cauza vitezei si a iesit de pe carosabil.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
GHEORGHE de 38 de ani din jud. ... PETRE de 45 de ani din jud. ... Din impact autoutilitara marca Mercedes Benz Actros a fost proiectata intr-un autoturism marca Skoda Fabia, oprita la intersectie, aceasta fiind proiectata intr-un microbuz marca Iveco care se afla oprit la intersectia Str.
Volumul meu de poezii, "Steaua ranita", premiat atunci de Fundatia Crescent, urma sa fie publicat cativa ani mai tarziu de Editura Vinea, primind si un premiu din partea Uniunii Scriitorilor.
Valentin de 23 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Volkswagen Golf, pe bld. ... Mirel de 21 de ani din Bucuresti, care circula din sens opus. Din accident a rezultat urmatoarele:
Senatorul democrat Edward Kennedy, fratele fostului presedinte american asasinat in 1963, John Kennedy, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, din cauza unui cancer la creier.
O tristete nesfarsita in fata racelii de metal din ochii sticlosi ai corbilor din presa. ... Cand tasneste spontan, pune in asteptare orice resentiment, amana putin dezlantuirea animalului din noi. ... Din acest comert ilicit cu nevroze se naste materia prima a urii.
Mariustuca.ro / Curtea Europeana a Drepturilor Omului a aprobat, azi, decizia de oprire a tratamentelor si a alimentarii lui Vincent Lambert, aflat in stare vegetativa din 2008 in urma unui accident de masina (Autoare:
Nicolae de 28 de ani din jud.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Madalin de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Focus pe bd. ... Ahmad de 19 ani, din Bucuresti. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a lui C.
Speriate de moarte, cele doua tinere au reusit sa iasa din masina si s-au urcat pe plafon. ... Cele doua persoane, care se aflau pe capota autoturismului, la sosirea pompierilor, au fost salvate de catre acestia cu ajutorul mijloacelor de interventie din dotare.
Dragos de 43 de ani din Bucuresti, a condus un autobuz, pe bd. ... Ilie de 30 de ani din Bucuresti. Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a lui V.
ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault Clio, pe B-dul Constantin Brancusi dinspre Str. ... Din accident a rezultat decesul conducatorului auto, ranirea grava a lui M. ROXANA de 35 de ani din Bucuresti si ranirea grava a lui A.
GEORGETA de 60 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. ... Mircea de 25 de ani din Bucuresti, care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui M.
Sorin de 34 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Calea Vitan Barzesti dinspre Splaiul Unirii catre sos. ... Cand a ajuns in dreptul trecerii pentru pietoni marcata corespunzator, din dreptul intrarii in incinta unui supermarket, a surprins si accidentat pe R.
VIOREL de 47 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Jeep, pe bd. ... LAURENŢIU de 83 ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea străzii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Din accident a rezultat rănirea gravă
ADRIAN de 33 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe Calea Crangasi dinspre str. ... CONSTANTIN de 62 ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni la culoarea rosie a semaforului pietonal.
Vasile de 44 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe bd. ... Timisoara, a surprins si accidentat un minor de 15 ani, din judetul Teleorman, la traversarea strazii, de la dreapta la stanga, prin loc nepermis si fara sa se asigure.
O soferita a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova astazi, in jurul pranzului, fiind ranita in urma unui accident produs pe DE 574, la iesirea din municipiu.
google-analytics.com